Friday, April 23, 2010

Heipadi Heipadi

Teate mis ma avastasin? Toenaoliselt te veel ei tea, aga ma nyyd ytlen seda teile, saate kah teadma:D Tegelikult pole midagi erilist aga.. Uurides natukene teiste inimeste (YFUkate) blogisid, siis koikide blogide pealkirjad on mingi et Mina ja Keegi voi siis koha nimed voi midagi asjalikku. Minu omad motteterad ja heipadi heipadi..:D Mismottes nagu? Jargmise postituse jaoks yritan kah midagi asjalikku valja nuputada. Midagi asjalikku.... hahhaaa.. Aga tegelikult annan teada siis seda, et homme (laupaev, 24aprill 2010) lahen YFU mingisugusele reisile Akosumbusse. See on siis linnake Volta jarve aares, kus on mingi saar kuhu me lahme ja mingi paadiga soidame seal jarvepeal.. ja kes kurat teab mida veel. Eks siis kui tagasi jouan ja netti satun, siis annan ikka endiselt oma blogis infot.
Tegelikult siis parast seda oleks veel yhestasjast kirjutada, aga see on jallegi siis ainult labi emaili!:D Niiet, huvilised, kui marguanne tuleb, et mingi jutt on ainult labi emaili, andke kuuma ja andke mulle teada, kes on huvitatud:D
Tegelikult hakkab esmaspaevast kool juba, aga kuna koik teavad, et esimesel nadalal opse pole siis keegi sinna nagunii ei lahe, kaasaarvatud mina, esimesel nadalal liiguvad need opilased kooli, kes elavad seal. Nagu yhikad voi mingite sellistes asjades. Majad kooli territooriumil, saate aru kyll.
Yks vaike palve kah!!!!!!!!!! Kuna aega lippab, tuleb vaikselt hakata motlema sellele, et mida rahvale kingitusteks tuua voi nii.. Koik soovijad, kes midagi tahavad siis erx34@hotmail.com kirjutage mulle, kes sa oled, miks sa oled selle kingi ara teeninud ja mida sa tahaksid kingiks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kes seda ei tee, ei saa midagi! erx34@hotmail.com!!!!!!!!!! Ainult see aadress!
Mis siis veel?
Ahaaa... JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUU McLaren on voidulainel!! F1 (vormelist) on siis jutt! Vaga hea.. Nomedad punased (ferrarid) ja Sumahher kah kuskil eikuskil! Suureparane ju?!
Ja siis loomulikult ei saa ka yle ega ymber jalgpallist. Tapsemalt Champions League! Poolfinaalide esimene mang on mangitud ja tulemused on suureparased! Barchelona vardjas sai 3:1 Inter Milanilt kotti ja Lyon ahvid said 1:0 Bayernilt kotti!
SUpper ju?
Asoo ja seda kah, et BC Kalev/Cramo kah ikka toimatab edukalt ja juhib hetkel seeriat 2:1 Rocki vastu! JAAA!! BC KALEV/CRAMO on parim just!!
Tegelikult on jube nome kirjutada ilma tapitahtedetta!

Lopp!
The End!
Fin!

No comments:

Post a Comment