Sunday, September 13, 2009

Uuest perest ja koigest muust

Nii.. olen uue pere juures ja siiinsel emal on laptop ja saab isegi aegajalt sellega netti, aga noh.. netipunkt pole ka kaugel.
Nii.. uus pere siis on suur aga samas vaike, ema ja kolm last. Siin, suures majas elavad ainult ema, tytar (mulle ode) ja teenija. Oues tegutsevad ka kaks tyypi, yks neist on valvur ja teine aednik. Jah. Rikas pere on. Ja kusjuures mul on oma tuba kus on kaks XL suuruses voodit- yks on pehme ja teine kova madratsiga, arvake ise ara kumma ma valisin:D. Mul on oma vannituba, kus on kaks kraanikaussi, vann koos dussiga ja muidugi sitapott! Kustjuures sellel viimasel on pehme prill-laud. Kui peale istud siis istud nagu tugitooli:D. Vaga lahe pere on, ema ja ode on molemad vaga sobralikud ja oe kihlatu on ka vaga vinge! Kuskil Novembris voi Detsembris siis pulma:D
Nii.. kooli sain ka teada. Nime ei tea, aga see ainult poiste kool, st. seda et seal kaivad ainult poisid, aga selle eest pidi see olema yks vaga tugev kool, yks parimaid Accras. Wow.. akki saan ka targaks! Ja eelkoige, kuna ma valin Visual Art, mis on nagu rohkem kunstiga seotud, siis seal koolis pidi see vaga heal tasemel olema jne. Jargmisel esmaspaeval kooli, siis kirjutan, kui hull asi oli. Kool vaga kaugel ei ole, aga sellegi poolet pean bussiga kaima hakkama. Pole hullu, jalle midagi uut!!!
Laupaeval oli ka esimene orjentatsiooni mingi vark. Kohtusin ka teiste Hulludega, kes tulid aastaks Ghanasse vahetusopilaseks. Neid on minuga koos kokku neli! Timo Saksamaalt, Rebecca ja Silje Norrast ja mingi Erlend Eestist!!:D Koigil oli sama jutt, et tahavad sooja kliimat, eksootikat ja midagi sellist!
Lubasin ka seda et jargmises kirjas, ehk siis selles, kirjutan vana pere vigadest. okitoki! Nii. Ema oli selline kes vingus koikide kallal koguaeg, mitte kunagi polnud ta millegagi rahul. Isa oli ainuke normaalne, ainuke viga oli see et ta tootas 24/7, ode oli vaaaaga erinevate tujudega, ykspaev oli nagu ingel, teinepaev nagu marutaudis kurat- paugutas ustega, soimas koiki jnejne. Ja vend on lihtsalt jalgpalli friik- ta tegi ainult kahte asja, kas magas voi mangis arvutis jalgpalli.:D nii selle asjaga ka siis valmis.
Yks asi millele ma tahaks veel erilist tahelepanu poorata on see, et ka siin uues kodus pole sooja vett, aga nyyd ma juba harjunud jahedaga dussiall kaima ja kusjuures, 90% siinsetest peredest, neil pole pesumasinaid ja ka siin pole seda. Nii.. harjutan siis kausi sees kasitsi riiete pesemist.. Harjutamine teeb meistriks!!!
Yks asi mida ma veel vana pere juures meenutada tahaksin, on see, et mingil ohtul vaatasime emaga ja oega fotoalbumeid ja seal oli palju pilte kus Rhoda (ode) ja vend Sam on korvuti jnejne. Yhel pildil oli vend oele kae ymber pannud ja kui ema seda pilti nagi ja kysis et mis siin toimub, siis Sam karjus oma toast, et teda jouga sunniti katt ymber panema. See oli nagu nii naljakas:D:D Polegi praegu nagu midagi rohkemat kirjutada.. kui millalgi jalle netti paasen, siis kirjutan.

No comments:

Post a Comment