Saturday, May 29, 2010

Mis viib elu edasi?? :)

Avastasin oma ajusoppides seigeldes vanad naljad voi motteterad voi midagi sellist. Avastasin seda, et elu paneb kiiremini kaima 3S-i ja igapaevaselt on meie elu 4B-d. 3S-i on eestikeelne, aga 4B on inglisekeelne. Igatahes. Elu paneb kiiremini kaima 3S-i, see tahendab kolm S tahendab kolm S tahega algavat sona. Need on: Surmahirm, Sugutung, Sitahada!!! Enne kui midagi ytlete. Moelge, kas polegi mitte nii.. kui yks neist kallal on siis liiguvad jalad kiiremini kui isegi uskuda suudate. Nii.. ja mis see 4B on?? See on meie elu- Bed, Burger, Bath, Bullshit!! (Tolge: Voodi, Burger, Vann, Bullisitt)! Kas polegi jallegi niii?? On kyll mu meelest vahemalt! :) Algus tehtud. :)
Nii. Mis veel. 48 paeva jaanud Eestisse naasmiseni. Ma kommenteeriksin seda nii, et koduigatsust ei ole, aga mida lahemale paev jouab, seda rohkem millegiparast on tunne et oh kurat, nyyd voiks kyll eestisse minna.. Arge moistke valesti, Ghana vastu pole mul midagi ja siin oleku vastu.. koik on supper, aga kuna kuulsin, et teistel yfukatel kah sama asi..siis see normaalne YFU syndroom jarelikult! Hahahaa!
Teate kui jube yks asi on, mis mind praegu ilmselgelt hairib.. See on see, et yks jorss vahib mu korval arvutis rasket pornot!! Mida nagu?? See on netipunkt?? Taiesti haige.. Moistus pole oma teha. Turult seda juurde osta ei saa..
Nii.. akki seda ka, et kuumus on vist moneksjakas kadunud. Tundub et see Juuni Juuli vihmaperiood algab! Kuna viimane nadalake on pilves olnud, ja yle paeva kallab vihma. See, mida teie Eestis paduvihmaks kutsute on siin maal selline pisike vihmake.. voi okei. Seda eesti padukat kutsutakse siin, vihmaks. See mis siin on Tugev Paduvihm. See on tore! Teate kyll, olete ehk telekast tainud, see monna Troopika tormid ja vihm. Paar meetrit naed voibolla ette. Ja see kestab nii kuskil 5-6 tundi. NJaa..
Yasminele: Tead. Togolased on veeel sobralikumad inimesed kui Ghanalased! Olen monega siin suhelnud.. ja nad toredad! :) Ja Togo Ghana ida naaber kah. Selles suhtes et Ghanal on idanaabriga vedanud, mitte nagu meil Eestil. Poliitikast ei viici jahuma hakata!
Eile vaatasin CNNi ja yhel hetkel tuli Ansipi moll sinna.. Ma olin nagu MIDA???? Ja kuulsin, et eesti on heal jarjel ja euro tuleb 2011 aastal! Pole paha?
Kokku votteks siis, mul on koik korras ja naudin igat sekundit siin maal! Tulge ka siia! Lahe on!
Aaaa.. seda unustasin peaaegu kirjutada, et kaisin nadala alguses klassivenna juures peale kooli filmi vaatamas, ta kutsus. Film oli Harold ja Kumar(teine osa, pogenemine quantanamo bayst...) . See on nagu niii haigelt vardjas ja naljakas film. Ja yks koht mis mind painama jai on yks ytlus: I will fu*k you up ugly like your mama would not recognize you in your coffin. Ilusas eestikeeles tolida, siis et ma peksan su labi nii koledasti, et isegi su ema ei tunne sind su kirstus ara. Koledamas keeles ma tolkima ei hakka! :) HAHAHAAAAAAA!!!!

Tsau!
erx34@hotmail.com Andke kuuma ja kirjutage!:)

1 comment:

  1. Hhahaaa, okei. :D
    Ta muidu tuleb millalgi uuesti meie juurde õhtust sööma. Ma siis tervitan teda sinu poolt. :D:D

    ReplyDelete