Saturday, April 16, 2011

Teine.

Kirjutaks siis jälle midagi siia, et teil oleks midagi lugeda, kuigi ma ei tea, kes seda enam üldse loevad. Oleks lahe kui te, lugejad, meiliksite mulle.
Aga nii. Okei, on laupäeva õhtupoolik, kell on pool üheksa. Okei, sorri, kelle jaoks õhtupoolik, kelle jaoks öö, kelle jaoks alles hommik.
Igatahes, mingil jubedal põhjusel, mida ma ise ka ei tea, mängib mul youtuubist Elmayonessa - Kes ei tantsi on politsei. Haarav viis ja lahedad sõnad? Hmm.. esimesega võib veel kuidagi nõustuda, aga teisega ei saa, sest sõnadest ei saa arugi ju. Ja noh, msn on ka sees, ei midagi uut.
Igatahes, koolis on jäänud käia veel 4 päeva. Rõhutan, 4 päeva! Ja, see neljas päev on ka juba tutipidu, nii, et kool on läbi. Ainuke asi mida ma veel tegema pean koolis on see, et mata koduseid ülesandeid ümber kirjutama. Aga noh, kui ise mõtlema ja arvutama ei pea, on ju kõik normõngel.
Kooli lõpuga seda ka, et tegelikult on kahju, et kõik see läbi saab. Loomulikult olen ma eluõnnelik, et see läbi ka saab. Dilemma, "realnõi paradoks". Aga jah, isegi selles "lahedas" uues klassis on tekkinud mõned head sõbrad, kellega paratanatult enam nii tihti kohtma ei hakka. Eelkõige silmas pidades seda, et mina lähen ju sõjaväkke ka. EI tahaks, aga peab. Elan selle 8 kuud üle ja siis vaba.
Kooli lõpp, kooli lõpp, lõpetamine, uue elu algus. Njah, uue elu algus, aga samas vana elu surm. Not that nice, aah? Samuti, mis mind kooli lõpetamise juures häirib on see, et lõpetamine toimub 21. juuni, algusega kell 3. Tõenäoliselt on aktus ja kõik muu tsirkus kella viieks läbi. Aga, Aga, kell 5 tehakse juba 30 Seconds To Mars kontserdi väravad lahti ja ma ei jõua elusees sinna normaalsel ajal, et esirea pärast võidelda. Fuck da shit! Nii, et tuleb leppida sellega, et see kontsert jääb nägemata.
Jätame kooli sinna paika ja liigume edasi natukene teise teemaga- sport. Eelkõige tahaksin välja tuua, et 18-päeva jooksul toimub neli, just neli, "el-classico´t".
Mis asi on "el-classico"? Vastu küsin kohe, kus sa elanud oled, et sellist asja ei tea? Okei, ärme ülba jälle. "El-classico" on jalgpalliaasta täht-tipp-mega sündmus, kui kohtuvad kaks Hispaania giganti- Real Madrid ja Barcelona. Esimene on La Liga (Hispaania liiga) mäng, mis on kõige vähem tähtis, teine on Hispaania karika finaal, mille võiks siiski Real ära võita, aga need kõige-kõige tähtsamad on siiski kaks viimast mängu- Champions League poolfinaalid. Oi kurja, mida mängu.
Isiklikult tean, et kui blogi venib pikaks nagu Yao Ming või paksuks ja ümmarguseks nagu Jennifer Lopezi perse, siis ei viitsita seda lugeda ja publikut hakkab järjest kaduma. Alati saab blogi huvitavamaks teha toredate võrdluste, tsitaatide, ütluste või vanasõnadega, aga tänasesse need ei soinud. Väikene soovitus, kes tahab häid võrdlusi lugeda, siis lugege Mihkel Raud "Musta pori näkku" või "Sinine on sinu taevas". Seal on häid võrdlusi, näituseks võrdleb M.Raud tomatit ja tuumapommi.
Aga, noh, tema on ju kõigest mees, kes ütleb rõõmsanäolistele staarihakatistele sitasti.

Lõpetuseks veel: õppige vene keelt! :) Viide venekeele õppimisele --> http://www.youtube.com/watch?v=6aLP3eobISE


(mõistke, see on siiski nali/iroonia/sarkasm, kuidas keegi soovib) :D

No comments:

Post a Comment