Wednesday, June 16, 2010

Ghana 1 Serbia 0

JUHUUU!! Jalgpalli MM algas Ghana jaoks vaga hasti. Voitsime esimese mangu Serbiaga 1:0. Mis sest et varav tuli 85 minutil ja penaltist, aga varav on varav ja voit on voit. Varava autor oli Asamoah Gyan.
Kuna nyyd on Jalgpalli MM taieshoos, nagu te koik olete juba toeanoliselt aru saanud, siis enam pole aega kaia, ei siin ega kuskil mujal. Nyyd siin aega kaia ainult hommikul enne kella 11.30, sest 11.30 algab esimene mang. Ja seda peab ikka nagema.
Tahtsin siia siis veel seda kirjutada, kuidas eile yks mootorrattur alla aeti! Siga naljakas oli. Hahahaa.. Asi oli siis nii, et auto tahtis vasakut pooret teha, aga ise passis paremas tee aares. (liikluskomben on siin nagu nad on).. Mootorrattur hakkas vasakult autost mooda minema ja samal hetkel keeras ka auto vasakule. Tomus koks, mootorrattur oli pikali autojuht hyppas ka auotst valja et uurida, kas koik on ok. Siis ajas mootorrattur ennast pysti, pyhkis oma jope tolmust puhtask, tostis ratta ka pysti, pani ratta kaima, loi jalaga auto vasaku esi tule puruks ja pani leebet oma mootorrattaga. Kuradi nalakas oli. Autojoht oli nagu niiiiiiii lolli naoga parast seda.. Tuli puruks ja ohver ka lainud;D Hahahaa..
Aga mis siis veel. Seda akki, et eile oli 15 juuni. Ja kuna 15 juuli on minu viimane paev Ghanas vahetusopilaseni. Siis see tahendab seda, et ainult 1 kuu veel jaanud. Ja nyyd juba isegi vahem.
Nii.. Mul on jalle see situatsioon mis pidevalt. Kodus teadsin vaga hasti, mida siia kirjutan ja nyyd ei tea halligi. Jalkast raakisin, koolist raaksin eelmises kirjas ja muud polegi raakida..:D Korvpalli ka nonna palju enam mangida ei saa, kuna vihma sajab koguaeg.
KURADI NETT JAMAB JALLE!!! MSNist loobib valja koguaeg ja lehekylgi ei ava.. kuradi kurat..
Ahaaa.. akki mainiks siis selle ka ara, et Vormel 1 laheb lopuks nii nagu ta peab minema. Lewis Hamilton on kaks etappi jarjest voitnud ja Button, ehk Hamiltoni meeskonna kaaslane, on teine olnud. Suureparane!! Juhuuuu!!:D
Ja siis veel seda, et eile ostsin endale VUVUZELA!!! Kes ei tea mis asi on vuvuzela siis see on see kardetud ja vihatud pasun, mida kasutatakse Jalgpalli MMil. See kohutava haalega pasun ja kui 100 inimest seda korraga puhuvad pidi see tekitama sellise herilaste parve haale voi midagi. Kes MMi vaadanud on peaks olema seda kuulnud. JUST, see on see haal.. tuutuuuuut:D Ja katsetasin kohe eile tanaval ara ka selle ja taitsa ilusti toimib!:) Hakkan sellega siis jargmisel hooajal Kalev/Cramot toetama!! :) Akki on koige kovema heliga pasun Suurhallis siis! Juhhuuu..:)
Tore!:)
Kui keegi satub Ghana mangu MMil vaatama, siis palun andke teada, et kuidas kommentaator haaldab nime Asamoah GYAN! Just see GYAN pakub huvi. Kuna tegelik haaldus on DZ(katusega)AN. Aga enamus kommentaatoreid haaldab seda GIAN, GAN, voi midagi nii:D Aga pole hullu..
Pidage need kaks nime meeles: Asamoah Gyan ja Kevin Prince Boateng! Need on saravad tahed Ghana jalgpallis!!! Edu neile. Mustad tahed nagu neid yle maailma tuntakse (Black Stars inglisekeeles)!

Aga ma viskan siit siis varvast nyyd. Lahen loet Etu blogi ja siis voibolla jaab ka aega kellegi teise blogi jaoks ka!:)
Olge tublid!

Erlend! :)

4 comments:

  1. see Boateng on ju täismaun! jumal tänatud et saksa-ghana mängus keelu sai. kui saksa nüüd wm-il viimaseks jääb, siis on see kõik Boatengi süü!!!

    ReplyDelete
  2. Tore, et Ghana vöitis, aga ma loodan, et nad Saksa vastu ikkagi kaotavad, eksju Aile :D

    ReplyDelete
  3. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ReplyDelete
  4. Boatengil polnud mingit karistust ja vottis osa.. Mis sest et kaotasime, edasi saime ikka ja lahme USAga kokku mitte nagu teie SAKSLASED inglismaaga kokku! HAHAAAA!!

    ReplyDelete