Monday, March 8, 2010

Inimesed on need kes kaituvad nagu inimesed!

Tabav pealkiri voi mis? Hahaa.. Kuulge teate, et pole selle nadala jooksul halligi juhtunud ja pole siia midagi kirjutada.
Kirjutan siia siis seda, et paljud paljud inimesed raagivad, et see globaalne soojenemine ja kliima muutus on markimisvaarne. Kuna veebruar pidi olema jahedam ja vaga vihmane, aga oli porgukuumus igapaev ja ilma vihmata. Viimati vist sadas kuskil joulude paiku.. Vat kus kliima muutus. Uudistes raagib pidevalt, et mangodega farmitsejad ja kakaoga farmitsejad on omadega pankrotis, kuna need taimed ja puud tahavad tapselt seda et veebruaris sajaks vihma ja marts oleks kuum jnejne. Aga kuna nii ei ole, siis need puud vilju vaga ei anna ja ongi kaput.
Ylemaailmne majanduskriis siin nagu vaga rolli ei mangi, siin on rohkem see, et ilmastik voib nakku panna. Vat nii on lood siin laane aafrikas, Guinea lahe kaldal.

See blogi jaabki nii lyhikeseks! Nagu ikka, koik kirjad ja pildid on mu emailile teretulnud (erx34@hotmail.com). Ja nagu ikka, kui midagi lahedat voi eriskummalist juhub, saate koik seda siit lugeda!
Ja kes pole tahele pannud, siis mu blogi all vasakul nurgas on see vark, mis loeb kylastusi mu blogisse (voi klopse mis tehtud on. Igatahes, praegu on seal midagi 4000, aga teeme selle 10 000+ AITAH!!!!!!!!
Tsauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment